(Android/iOS) Art Of War 3:RTS משחק אסטרטגיה לפתוח פרימוג'ים
Mar 1, 2022 11:31:29 GMT
Post by purdifesleli on Mar 1, 2022 11:31:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art Of War 3:RTS משחק אסטרטגיה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art Of War 3:RTS משחק אסטרטגיה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Art Of War 3:RTS משחק אסטרטגיה 2022 version ▞▞▞
משחק מהנה ומשחק כבר זמן מה. לא משנה מה אתה אומר, אני חושב שהמשחק הזה הוא חוסר איזון. חיובי יותר להתנגדות. משחק כל כך טוב אבל אבל איכשהו מוטה. אני חושב שזה לא קשור לאסטרטגיה, אלא יותר מאיזה צד אתה נמצא. הגרפיקה נחמדה.
זהו משחק מהנה במיוחד, אני נהנה מכל משימה ומשימה, והעובדה שאתה יכול לעבור בין הפלגים בחופשיות היא מדהימה. הכל על המשחק הזה עשוי ומתוכנת היטב. עם זאת, כמה בעיות, ה-AI לפעמים יתעלם מהפקודות וימשיך במסלולים שונים ומסוכנים יותר, ועוד בעיה קטנה, נראה שהמשימות חוזרות על עצמן, אבל חוץ מזה, המשחק הזה הוא אחד ממשחקי האסטרטגיה הכי טובים שהיו לי. ראיתי אי פעם, אני באמת מקווה שזה ימשיך להסתדר.
היחידות הקרקעיות מאוזנות למדי, אבל זה בעצם הופך למי שמשתמש במספר הגבהות הרב ביותר, והמשחק האסטרטגי מתבטל כשהמשחק הופך למרוץ חימוש להשיג את המטוסים, שלקונפדרציה אין שום סתירה אמיתית אליהם, שכן אפילו הגנה אווירית מוגברת לא יכולה להחזיק. נגד מורד "הגון" לוחמים בונים את זה שישתמש בכי הרבה חיזוקים משיגים את הנשק תחילה ואחר כך אחרי ביטול תחנות כוח (וזה באמת קל כמו שזה נשמע עם לוחמים כמו המערבולת אלו שמגבירים מנצחים
RTS סטנדרטי; שום דבר לא חסר, שום דבר חדש. כמות נאה של P2win. קניות של $ בשיפורי המשחק כמו גם שדרוגי סטטיסטיקה קבועים של יחידות. משחק לא מאוזן או הוגן. אני ב-25$ ועדיין נשחט משום מקום לשחקני $$ גדולים יותר. (למשל: 12 חתיכות AA עשויות להיות בבעלות של 8 מטוסים... או במשחק אחר לא.) האם אפשר לראות רק ניצחון חולף לשחקנים משלמים כל כך הרבה פעמים לפני שהתסכול יגיע. האם כל המשחקים הניידים הם P2W?
אז זה שיעור שיווק של 5 כוכבים למפתחים... אנשים קראו קודם כל את הביקורות השליליות ואז תחליטו אם המוצר שווה את זה, מפה לאוזן עדיף על מודעות.. פשוט, לא שיחקתי את שנית המשחק. הביקורות נתנו לך אז את הדירוג שלך על סמך התגובות שלך לביקורות אחרות.. וכמות הביקורות האמיתיות (לא ביקורות חבילת 5 כוכבים של גוגל שקנית) ..ps. אני גם שם ערכות נושא בגוגל ויש לי גישה לחבילות האלה..
Art of War 3: RTS Strategie Strategie euh
שידוכים בחוסר איזון אני תמיד מקבל את האויב בדרגה גבוהה יותר ממני, בפיגור אחרי כל משחק עדכון, אני מעדיף משחק מייסד של 5 דקות ומקבל את אותה דרגה של האויב כמוני, לא משחק מייסד של 2 דקות אלא מקבל דירוג אויב גבוה ממני. כי המשחק מאוד משעמם מכיוון שלאויב יש יותר רמות שדרוג יחידה והמשחק יסתיים רק תוך 5-10 דקות
מחכה להרחבת הגיבור מאז 2016. עברתי בעיות טכניות רבות על ידי איבוד חשבונות בגלל היותי אידיוט, אינספור כיף ושגיאות מלוות בתמיכה אמיתית של המפתחים. המשחק הזה מחזיר את האווירה הישנה של Red Alert כשנייד Red Alert 3™ היה שם דבר ב-IOS. כיף להפליא להשתמש ב-Heroes, חשב שתהליך השגת אותם הוא רע כמו שנאלץ לשחק PvP עם Star Fanatics, חוזים קשים וארגז שלל זו לא דרך נהדרת ומהנה להשיג אותם.
משחק נהדר. אבל אני לא יכול שלא להפריע לתאוות הבצע במשחק הזה. דברים שהיו צריכים להיות בחינם או זמינים עם מטבע שנצבר במשחק, עולים כסף אמיתי. טוב שקנייה בכסף אמיתי לא משפיעה ישירות על ה-PvP. אבל למשל, צפייה בתשובה של הקרב שלך מחייבת אותך לקנות חבילת התחלה. זה חדש, שיחקתי במשחקים רבים אבל מעולם לא מצאתי משחק שאין לו תשובה בחינם. למשחק יש פוטנציאל esports אם יפתח אותו היטב, אבל הוא עלול להרוס את תאוות הבצע.
ה-pvp צריך להיות מוגבל בזמן. זה יכול להימשך יותר מדי זמן. נאלצתי להיכנע בגלל זה לפעמים.
Art of War 3:RTS strategy game حکمت عملی dzq
מותקן שוב. שיחק את זה כשהושק לראשונה וזה השתפר מאוד! עד כאן השפעת הטבילה קיימת. המשחק מקיף אותך. הייתי רוצה לראות אייקון של מנהיג יחידה שעובר ליחידה חדשה עם מוות, או פשוט להפוך את המנהיג לאחרון שמת ביחידה זו. אחרת זה רק גוש של לוחמים אנונימיים שאפשר להתבזבז. סאונד, עבודת אמנות, זרימה, מסרים עשויים היטב. משחק נהדר ביום גשום.
האפליקציה הזו צריכה להוסיף 3v3 ו- 1v1v1, גם להוסיף עוד מבנים, כלי רכב וחיילים, וגם הלוואי שהאפליקציה הזו תהיה כמו גנרלים שבהם הבניין והכוחות כולם נפתחים שלא היית צריך ללכת למשימה ולפתוח את כל זה כל מה שאתה הולך לעשות זה פשוט לשדרג את זה כי זה משעמם והלוואי שנוכל לשחק תגרה או מותאם אישית אפילו בלי להגיע ל-lvl 7 כי רבים אמרו שזה משעמם לעשות משימות ולעקוב אחר הכללים כדי לעלות רמה ולהוסיף בהתאמה אישית 1v1v1 ו-3v3 בבקשה אני מתחנן אתה מפתח!
המשחק הכי מעניין ומהנה אי פעם!!!
ובכן בהתחלה פשוט חשבתי בסדר. אבל ככל שאני משחק יותר, יותר מזכיר לי פיקוד וכובש. אוהב את הרכב והחיילים השונים. עד רמה 21 בקמפיין. עלילה טובה, כמו כל השדרוגים כדי לחזק את כולם. עכשיו אם אתם יכולים להמציא משחק כמו StarCraft הייתי בגן עדן חזיר. תודה שקראתם אנשים שאהבו את C&C צריכים לנסות את זה.
אנשים אומרים שאחרי העדכון, המשחק הופך ל-p2w ומה לא... בעצם יכול להיות שפחות אכפת לי. הבעיה היא שהמשחק נהיה מפגר מאוד לאחר העדכון, מה שהופך את זה לבלתי אפשרי עבורי לנצח בקרב Pvp.
אחלה אפליקציה חייב לציין למה לא ניפתח עוד שלבים
משחק מטורף שווה להוריד
משחק מדהים אי אפשר לתאר במילים
זהו משחק אסטרטגיה נהדר בהחלט שווה את הזמן שלך. עם זאת, זה יהיה מאוד מגניב לשחק ב-campeighn במצב לא מקוון ולא תמיד להיות מקוון. עבודה טובה Gear Games.
זה משחק מדהים, בנוסף אני אוהב את הדרך שבה אתה מקבל זהב עבור עדכון המשחק הזה, לא הרבה משחקים הם כאלה, אבל איבדתי את כל הנתונים שלי, אז עכשיו אני צריך לשחק בכל המשימות שוב נ.ב. בכל מקרה
Smoczy Symulator Online Symulacyjne kyt
המשחק הכי טוב, תזכירו לי גנרלים...
העדכונים מותאמים לרטרו וזה משנה למעשה אסטרטגיה ורכיבי תכנון. חלק מהנשקים גם משופרים באופן מסיבי בעדכונים. היה משחק טוב שנהרס על ידי התעסקות למטרות רווח.
המשחק הזה טוב, אבל למה אתה מתחיל מחדש אחרי רכישות של זיכויים. זה קורה שוב ושוב. למרות שהתשלום נעשה בזמן אתה מפעיל אותו מחדש ולא נותן זיכויים. במקרה כזה אין תועלת לבצע רכישה. אני מבקש ממך להחזיר את סכום הרכישה שלי בדאגה מיידית וגם מבקש להמשיך בבעיה זו. אם זה יקרה, אתה תאבד את גורם האמינות והאמון. מוביל לאי סחר יותר. נא להחזיר את הסכום באופן מיידי. ט
התאמות בינה מלאכותית אמורות להיות זמינות מההתחלה וצריכות להיות עם מצב משחק אינסופי עם מפות הניתנות להתאמה אישית וקושי במונחים של מספרי אויב וכדומה. כרגע זה מרגיש מאוד מגביל ולא מאוד מהנה. אני משחק במשחק הזה מאז ימי גרסת ה-Java. כל כך מאוכזב שהמשחק הזה לא מימש את מלוא הפוטנציאל שלו.
המשחק הזה עכשיו הוא רשמי הידוע כאמנות השוד לאחר שנוספו הגיבורים. הגיבורים הורסים לחלוטין את היחידות. אז אין שימוש בכוחות. ורק מי שיש לו כסף יכול לקנות את הגיבורים ב-Its pay 2 win.אל תבזבז את הזמן שלך במשחק הזה. יש הרבה ביקורות מבקרים לגבי העדכון הזה. וגם כמה יוטיוברים של aow3 גם מחקו את המשחק!
אהבה. חיפשתי אלטרנטיבה של Starcraft לנייד ומצאתי אותה. כמו ברוב משחקי ה-P2P החינמיים, אם אתה משלם יש לך יתרון, אבל מערכת ה-pvp, עד כה, הייתה מתאימה מאוד. מצב סיפור לא מקוון נהדר, ללמד את המשחק. אוהב את הפרופילים הכפולים כך שתוכל בקלות להחליף סיעות. הלוואי והגברה יכולה להיות אופציונלית. דרך לבחור בוסט להפעלה או כיבוי במהלך משחקים. זה יהיה קרב הוגן יותר. אני חושב שזו הבעיה היחידה שיש לי. וכאן נכנס ה-p2p לתמונה.
אני ממש אוהב את המשחק הזה!! זה מדהים. 😃 הבעיה היחידה שלי היא שהמשחק איטי במיוחד. קרב Pvp בודד יכול להפוך בקלות לכמה שעות משחק, קרב AI-2v2 לקח לי בסביבות 2:30 שעות לסיים.😑 הלוואי והיית מוסיף בורר למהירות משחק בזמן אמת, כמו משחקים בסגנון C&C. חיזוק זמן כפול או משולש. 👍 אני יכול להתמודד עם חווית משחק מהירה פי 2 בנייד שלי. עדיין אוהב את המשחק הזה, תודה!!
די כיף אבל לשלם כדי לשחק עושה את זה מתסכל
משחק נהדר, אבל שיטת ההתאמה, במיוחד בטורניר, לא מאוזנת. לעתים קרובות שידכו לי יריב בדירוג גבוה יותר עם שיעור ניצחונות גבוה יותר כך שהתוצאה צפויה.
טוֹב
בבקשה עזור לי למה אני לא יכול לפתוח את המשחק כל הזמן למה הוא בפיגור
משחק מהנה מאוד הרבה יחידות והזמנות לשימוש זה משחק מאוד כיף לשחק
המשחק אפילו לא נפתח. אומר שהשרת לא זמין
זה משחק טוב, חוץ מזה שצריך לשלם כדי לשפר את מהירות השדרוג. או שזה לוקח הרבה זמן. אנא תקן גם במצב לעומת AI, אם שחקן אחר עוזב, תן לנו את השליטה של העוזב כדי שעדיין יהיה לנו סיכוי לזכות בו. קשה להילחם כשאין לך מספיק cp כדי להילחם ב-2 צבאות.
תשכח מהמשחק הזה אם אתה לא מוכן להוציא כסף. גם באגים רבים.
יש לי בעיה עם המשחק הזה...שיעור הניצחון במשחק האחרון שלי 90% והאויב שלי רק 7% עבור 10 הדקות האחרונות..רק כדי להתקין את ההגנה אבל בסוף החיבור שלי למשחק אבד..אנא פתור את הבעיה הזו.. אין לי את הבעיה הזו עם משחק מקוון אחר
Art Of War 3:RTS strategispill Strategi qbjp
אילצתם את המשתמשים לעדכן ועכשיו אחרי עדכון המשחק לא יטען מעבר ל-50 אחוז והוא יתרסק לי אוטומטית את הטלפון, בבקשה אל תבקשו צילום מסך של מסך תקוע, 3 שנים עם המשחקים האלה וזהו התגובה
תסתכל על משחקי אסטרטגיה גדולים יותר בזמן אמת. בהתחשב בכך שזה בנייד, השליטה ביחידות טעונה שיפור. יש יותר מדי ישר כשמתחילים את המשחק. הראו לי 5 קבוצות שונות של סוגי יחידות שנאלצתי ללחוץ פעמיים כדי לבחור. הם מתו כל כך מהר כדי לעשות איתו כל מיקרו והיו איטיים מכדי להגיב לפקודות. זהו רק משחק מהלך התקפה בשלב זה, עם חבורה של יחידות שתוכל להשתמש בהן בצורה מוגבלת, אם אתה מחפש RTS כמו star craft או Warcraft וכו'. תעביר את המשחק הזה, זה יותר כמו קלאש רויאל אבל בלי קלפים
1. תמיכה ידידותית,, 2. בקרת RTS מדהימה בנייד.. 3.. imo, עלות השדרוג היא לעודד שחקן להמשיך לשחק.. זה יקר.. 4. confed יכול לשלוט במפה בקלות באמצעות Air Power.. השריון שלהם כל כך עבה בזמן שלהתנגדות יש אנטי-אייר מהדור הישן.. או איכשהו הנזק האנטי-אוויר מופחת.. עכשיו אני צריך 5 ספינות כדי להרוג קודקוד בזמן שהם יכולים להרוס אנטי-אוויר כל סאלו (4 יחידות) .
יותר מדי מודעות עם מעט תגמולים. תמיד עוד חישוק לקפוץ דרכו. תמיד עוד דרך לפתות אותך לשלם על כלום. אם אתה יכול פשוט לשחק במשחק ברמת אסטרטגיה זה יהיה נהדר, אחרת זה רק על כסף שיעזוב את הארנק שלך.
המכניקה הבסיסית נהדרת, והיחידות מרגישות מאוזנות בדרכים שלהן, אבל הקמפיין מרגיש נמשך עד כאב. וזה בשילוב עם שדרוגים גוזלים זמן מייגעים משאירים מקומות ריקים שבהם אתה לא יכול לשחק במשך כמה ימים בגלל שדרוג, למשל. מטה lvl 5 שלוקח 5 ימים. כמו כן, התקדמות היחידה זקוקה לעיבוד מחדש. הכל סגור מאחורי מנעולי כוכבים, וזה גורם לאנשים רבים להרגיש שהם לעולם לא יקבלו מטוס מפציץ, סיירת וכו'. כיף בסך הכל, אך עם זאת מפריע להתקדמות.
משחק טובבבבב
נחמד מאוד
אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי. בבקשה האם ניתן להוסיף תכונה של אימון 2vs2 כדי לעזור היא תרגול או אפילו 3vs3
Art of War 3: RTS Strategispel Strategi gto
שלום צוות משחקי ציוד, אתה צריך להגדיל את התגמול והזכייה באשראי לאחר PvP כי ההשוואה לעלות העלאה, עלות השדרוג ועלות המיומנות היא יותר מדי. מה שהופך את המשחק למוטה לחלוטין עבור שחקנים בתשלום. יש להם כל כך הרבה יתרונות. שחקנים חופשיים פשוט סובלים. ואם לשחקנים בחינם יש גם יותר קרדיט הם ישחקו יותר וזה יגדיל את הפעילות של השחקנים במשחק. תודה.
המשחק הזה הוא באמת מדהים אבל הבעיה שלי היא איך אני יכול להרוס את קרב הפצצות האוויר של היריבים שלי כי כשאני מתחיל משחק ואני רואה את היריב שלי עם תקיפה אווירית אני צריך לוותר על הקרב אז תגיד לי אם יש משהו שאני צריך לעשות את זה שאני לא יודע לגביו
זה משחק טוב מאוד ומגיע לו 5 כוכבים. עם זאת, הסיבה שנתתי לו 4 הייתה בגלל שהמשחק לא הוגן להתנגדות. לא שהם חלשים יותר מכל הבחינות מהקונפדרציה, אבל המפה היא הדבר שבדרך כלל גורם לי לזעום כי אני אוהב לשחק עבור ההתנגדות. עריכה* אני אומר שבמפה שיש בה מים, שני הצדדים צריכים לקבל גישה למספנות. כמו כמה פעמים אין מספיק מקום במים להתנגדות לפרוס את ספינותיהם.
נמאס מכך שהוא סולק החוצה כשתובעים פרסים כשצריך לצפות בווידאו... זה מבריח אותך ואתה מפסיד את הבונוסים שלך. כמו מה איש הפעמון
ה-rts המקוונים האמיתיים היחידים עבור אנדרואיד, למרבה הצער זה גורמי Pay-to-Win. אין טעם באסטרטגיות שלך אם היריב שלך יכול פשוט לרוץ דרך הבסיס שלך עם יחידות OP טהורות.